Dobbel gevinst

Skrevet den 26. januar 2013
Dobbel gevinst

Heidi vant gavekort fra Aker Brygge på 2.000 kroner i vår konkurranse.

KONKURRANSEN ER NÅ ER AVSLUTTET.

Tirsdag ettermiddag stakk Heidi fra Oslo av med to gavekort på 1000 kroner hun kan bruke på Aker Brygge. Hun var medlem av Club Aker Brygge og dermed dobbelt vi premien hennes. Heidi kunne fortelle til oss at hun skal ta med datteren på jenteshopping.

Ståle og Christian i MetroEttermiddag vil hver dag ringe opp en heldig vinner av et gavekort på 1000 kroner på Aker Brygge. Men dersom du er medlem av Club Aker Brygge i det de ringer, dobler de beløpet! Du kan også sikre deg den ekstra tusenlappen ved å svare riktig på et spørsmål.

Gavekortet kan brukes i de fleste butikker og spisesteder på Aker Brygge. Les mer om hvilke steder det ikke kan brukes på Aker Brygge sine nettsider.